Over ons

Wij, Hans Straathof en Diane Schrama, heten u van harte welkom in onze B&B Als het golft. Naast uw gastheer en –vrouw zijn we tevens eigenaar van een productie- en exportbedrijf in chrysantenstekken. Uit die onderneming is Als het golft rechtstreeks ontsproten. Op de locatie waar nu onze B&B staat, is de vader van Hans ooit begonnen met een bloemen- en stekkwekerij. Een mooi bedrijf dat wij met veel plezier hebben overgenomen. Ruim vijftien jaar geleden zijn we met dat bedrijf verhuisd naar een andere locatie; op de voormalige kwekerij bouwden we een nieuwe woning en ook voor de oude schuur hadden we toen al een andere bestemming in gedachten.

Eind 2015 was het zover. De werkschuur ging om en werd vervangen door onze B&B Als het golft, gebouwd met de nieuwste, duurzame technieken en materialen, zoals aardwarmte en ledverlichting. Met een knipoog naar het groeizame verleden hebben we gekozen voor een modern waterhuis dat in de vormgeving doet denken aan de schuur van weleer en daarmee naadloos past in de omgeving, waar nog steeds tuinbouwbedrijven actief zijn.

Op de plek van de keuken en de ontbijtruimte, bevond zich vroeger het ‘schafthok’. En de vergaderlocatie ligt exact waar voorheen de spreekkamer was. De verbinding tussen het heden en het verleden hebben we in iedere kamer zichtbaar gemaakt met één grote handgeschilderde bloem op de muur.

We zijn blij met het uiteindelijke resultaat en kijken ernaar uit u hier te mogen ontvangen.

Wees welkom,

Hans en Diane

directreserveren